torsdag 18 augusti 2011

zombiens återkomst


Ursäkta frånvaron. Den första veckan efter semestern tar musten ur mig. Illamåendet har även gjort comeback. Jag återkommer då jag är lite mindre av en zombie. Förhoppningsvis inom kort.

2 kommentarer:

  1. Jo du Linn... det är nog att ge akt på kroppens signaler nu. Rekommenderar att du inte anstränger dig för mycket nu i det tidiga skedet... lättare sagt än gjort, jag vet. Jag gick an som vanligt både på jobbet och på fritiden, vilket garanterat bidrog till de kraftiga sammandragningar jag hade från vecka 16 till graviditetens slut. Men hur tar man det lugnare på jobbet? Alla har ju inte möjlighet att ställa arbetstakten själv. /Jonna

    SvaraRadera
  2. Jag har nog trappat ner en hel del gällande aktiviteter på min lediga tid men jobbtempot kan jag inte trappa ner på. Det är allt eller inget som gäller på jobbet. När patienterna plötsligt ska hem om nån timme och hon/han tex ska utvärderas eller få hjälpmedel, eller då man på eftermiddagen får veta att man ska göra ett hembesök därpåföljande morgon så kan man inte säga att man inte orkar/hinner. Men det än nog inte ett så bra tecken att illamåendet kommit tillbaka, helt klart ett tecken på stress :S Jag får bara hoppas på att det råkar bli en lite lugnare period på jobbet..

    SvaraRadera