lördag 24 september 2011

Inredning


Den här dagen har till stor del spenderats i inredningsaffärer. Vi köpte äntligen en lampa till sovrummet.


Lampan skall hänga en aning längre ner. I övrigt så har vi tänkt måla/tapetsera väggen bakom sängen, fixa en sänggavel, köpa nytt sängöverkast och byta färg på kuddarna. Nästa steg blir att komma underfund med vad vi ska göra med väggen så att vi därefter kan välja färger till textilerna som ska bytas ut.

Frank har länge pratat om en kista som soffbord. Jag tycker egentligen att det är trevligt att inte ha soffbord överhuvudtaget men jag har nog fått medge att det är lite väl opraktiskt.
Vi hittade denna kista som vi båda gillade. Jag tycker om att stilen skär sig mot den annars mera moderna och simpla stil vi har vi vardagsrummet. Men den för med sig ett problem...


Nämligen att den skär sig lite väl mycket med tv-bordet. VI har i och för sig tänkt byta ut tv-bordet i nåt skede med jag skulle helst inte göra det precis just nu då det finns så mycket annat vi borde införskaffa. Vad tror ni, kan vi rädda situationen genom att måla tv-bordet vitt?


Cafu funderar vad vi släpat hem för åbäke.

4 kommentarer:

 1. Snygg lampa! Vi hade litet tänkt fixa en likadan, men till vardagsrummet, bara vi får målat klart (flyttar alltså in till eget om en vecka) i sovrummet kunde ni kanske måla en gavel? Om ni målar väggen bakom sängen alltså.
  Kistan passar bra in mot den grå soffan, men jo, tv-bordet måste nog nästan få ny färg. Om det är måsta på att passa in alltså :)

  SvaraRadera
 2. Snygg lampa tycker jag också. Kanske väggen skulle passa fint med lampan på brun färg med gula figur.

  Kistan är snygg också. Om tv-bordet ska vara samma färg som kistan??

  Vi har likadant men svart hund som heter Dimi 10 år.

  Kodin sisustaminen on kivaa! t, Jaana (keskiviikon joogasta)

  SvaraRadera
 3. Lite vit färg gör susen tror jag :)

  SvaraRadera
 4. Måla vitt och kanske tom byta handtag till liknande som kistan? Men det är ju Franks jobb isåfall, för du ska undvika att andas in sådant...=)

  SvaraRadera