torsdag 22 september 2011

Stödstrumpor

...för att ta fasta på nåt positivt denna dag så måste det vara bemötande och betjäningen hos Terttu Lilja som jag besökte för att skaffa mig stödstrumpbyxor. Ja, du läste rätt. Stödstrumpbyxor. Jag är lite smått obsessed då det kommer till förebyggande av åderbråck och har använt knä-stödstrumpor i flera veckor. Nu tyckte jag alltså att det var dags att uppgradera.
Jag blev dock tipsad om att även pröva stöd stay-ups eftersom de ju även kan användas efter graviditeten. Fick otroligt bra hjälp med att hitta storlek och tips och råd gällande alltmöjligt man kan ha nytta av som gravid. Dessutom fick jag en trevlig rabatt både tack vare mitt yrke och arbetsplats (vi rekommenderar ofta patienter att besöka butiken om de behöver tex stödstrumpor) och dels för att de inte hade svarta vilket jag hade föredragit.
Förvånansvärt glad blev jag av att köpa stödstrumpor. Jag lär nog återvända inom kort för att skaffa mig ett par strumpbyxor också.

3 kommentarer:

  1. jeps- di funkar:) har haft mina ren i två år- men nu först börjat använda dem sådär påriki. Terttu Lilja e bra- vi skaffar å våra via henne ti Heseva. Tänkte faktist å på strumppisar sen mot slute- men på jobbe kan man int riki ha såna- de e ju bara för obekvämt ;)

    SvaraRadera
  2. Stödstrumpor är fantastiska under graviditeten. Om du saknar en viss färg eller ett visst materialfinns ett större utbud på nätet. Kolla t.ex butik21.com eller tukisukat.nu för mer information.

    SvaraRadera
  3. Stödstrumpor är toppen. Hos footnet.se hittar du snygga stödstrumpor från Funq Wear.

    SvaraRadera