tisdag 25 oktober 2011

Energi

Nu börjar jag känna lite av den där energin som så många pratar om att oftast kommer i nåt skede. Idag har jag varit ute i solskenet ett par timmar på förmiddagen följt av tvätt och städmani. Jag tänkte även ge mig på att organisera köksskåpen samt gå igenom och organisera alla babykläder vi fått i storleksordning, men skåpen och babykläderna sparade jag. Jag ska ju ha nåt vettigt att göra resten av veckan också.
Även om den nu är skönt med ett rent hem så kan jag åter igen konstatera att dammsugning och golvtvätt inte är nåt för mig mera (jag vet att jag redan konstaterade det men jag tänkte liksom att det kanske skulle gå ändå...). Mina foglossningsbesväg, som lugnat ner sig avsevärt under sjukledigheten, blev genast värre och nu går jag omkring som en anka igen.

Hunden som annars verkar tycka att det är trevligt att jag är hemma mycket om dagarna tyckte helt klart att jag fått fnatt då jag sprang omkring och städade och fixade i lägenheten. Han såg ut som "omg, get out of here so I can get my sleep". Snart får han sova ifred då jag drar iväg på min vattengymnastik.

Hoppas verkligen att denna energi håller i sig. Den kan i och för sig bero på att jag sover nästan 10timmar varje natt (!!!) samt ju, som bekant, inte jobbar. Det måhända vara slut på det roliga om en vecka. Men tillsdess ska jag njuta så mycket jag hinner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar