söndag 16 oktober 2011

Magen på gymet

I onsdags tränade jag, som sagt, på gym med en kompis. Närmare bestämt Elixia Tali. Jag har egentligen inte tränat på stora gym alls sedan jag blev gravid eftersom vi har lyxen att ha ett litet gym i huset.
Nåväl, i onsdags så fick jag en hel del blickar på gymet. Och det var nog inte för att jag såg speciellt snygg eller vältränad ut. Idag då jag såg mig själv i spegeln, nere i vårt lilla gym, konstaterade jag att det ju nog ser ganska lustigt ut då jag kommer med min mage i tighta träningskläder. Jag skulle nog titta två gånger jag också.
Bilden nertill tog jag tydligen för knappt två månader sedan, 21.8. Jag tyckte redan att min mage var enorm. Haha.

3 kommentarer:

 1. Jag skulle inte titta hälften så mycket på din mage som på dina oerhört vältränade armar samt snygga bröst! Graviditet klär visst vissa :)

  /S

  SvaraRadera
 2. Elixia Tali, mitt gamla gym. Åååh. Fick en snabb längtan tillbaka (men bara en pytteliten stund) :)
  Tyckte det ofta var gravida där, även med på tunga pass, fast de drog ju lite lättare då eller andra positioner. Tycker det är jättebra. Visst tittade jag också, men man kan ju inte låta bli att kolla på gravidmagar och påminnas om sin egna för en tid sedan. :)
  Härligt att du kan röra på dig så bra ännu!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår nog att man kikar lite extra för det ser ju faktiskt lite roligt ut :)
  Eftersom jag haft och har så mycket problem med höften så tränar jag ju till största del armar/rygg och (för) lite ben/nedre kropp (då det är så få rörelser jag kan göra utan symptom (spinningen gick ju till min glädje dock bra- öven om det nu inte direkt är styrketräning. Dock träning för nedre kroppen så det är ju hemåt). Så jag lär väl bli en broiler till slut, haha! :D Nå, höften och baken verkar inte precis förvinna på mig trots avsaknaden av träning men får försöka jobba upp styrkan efter förlossningen för att balansera upp det hela. Ibland är det lite knepigt att hitta den träning/övningar som funkar och känns bra men ännu kan jag nog göra en hel del vilket känns super eftersom jag inte alls fixade att träna tre första månaderna pga illamåendet.

  SvaraRadera