måndag 14 november 2011

Jag hoppas...

...innerligt att jag snart ska sluta läsa bloggar om nätterna. Ja, detta nattugglande börjar räcka nu tycker jag. Eller det tyckte jag egentligen för många nätter sedan.
Jag hoppas snart jag får fira en natt utan att vakna och behöva försöka hitta på tusen trick för att tappa känseln i halsen.
Nu har jag föresten också börjat hosta som en liten tok. Så att Frank helt säkert inte heller ska få sova.

3 kommentarer:

 1. Hade ju samma elände nu i augusti.. förhoppningvis inte samma båbba för den hostan gick inte om före efter en kortisonkur + astmainhalator och efedrinhostmedicin. 6-8veckor tog det. Trots alla mediciner, så det som lindrade bäst var att andas vattenånga. Testade det första gången i Australien, och sov som ett litet barn trots hosta och förkylning. Hade en luftfuktare bredvid sängen på natten. Har försökt hitta en lika bra här för det funkar bättre än några mediciner. Besvären beror mest på att slemhinnorna torkar ut och är irriterade och då funkar vattenånga allra bäst! Krya på dig vännen!! <3

  SvaraRadera
 2. Får verkligen hoppas att det inte håller i sig en månad! jag ska börja ång-andas idag och så köpte jag en näskanna vilket många rekommenderar. Nog ska det väl manne mig ge med sig snart.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag råkade se Min Morgon idag, och det låter ju lite som att du har mykoplasma (eller vad det nu hette) som husläkaren där talade om. En väldigt långdragen flunssa :( Tråkigt att vara så länge sjuk.

  SvaraRadera