söndag 20 november 2011

Skötbord


Jag skrev nyligen om att en tvättmaskin kommer att bli nästa investering i detta hushåll. Jag är inte speciellt inspirerad över den kommande maskinen men det känns som en nödvändighet. En annan nödvändighet är att införskaffa nåt typ av skötbord. Då vår lägenhet trots allt är ganska liten så tänkte jag slå ihop dessa två nödvändigheter. Jag har alltså försökt hitta nåt trevligt skötbordssystem att ha ovanpå maskinen. Först tänkte jag att vi satsar på nåt basic underlag som verkar finnas i var och varannan babybutik men sen hittade jag den här:

Bilden lånade jag från belmas nätsida.

Dock kostar denna variant många gånger mera än tråk-alternativen. Menmen, det är ju så mycket finare med en i trä! Kanske julgubben är givmild i år? eller kanske vill nån hjälpa mig att snickra själv?

2 kommentarer:

  1. Mycket fin! Någon händig människa skulle gärna få bygga en sån åt oss :) För lite dyr är den ju nog. Vi har köpt tråkalternativet, men särskilt stadigt känns det inte då den lite glider omkring på tvättmaskinen.

    SvaraRadera
  2. Jag tror nog det blir ett tråkigare alternativ för oss också. Sist och slutligen så kommer man ju inte behöva skötbordet så länge så det känns nog lite väl dyrt att köpa elma-bordet även om det vore fint och roligt.

    SvaraRadera