måndag 12 december 2011

Hipp hurra för mig ida´!

Jag har haft en lugn och skön födelsedag. Jag har lunchat med äldsta syster, promenerat med hunden, chillat och haft kaffebesök på kvällskvisten.

Fina gåvor har jag fått, bland annat vackra tulpaneroch böcker. Frank har helt klart hållit koll på vilka böcker som det skrivits mycket om i den finlandssvenska bloggvärlden de senaste månaderna. (Wannabe och Livet & barnet)


Ett presentkort till spabehandlig fick jag också. Ah, så skönt det ska bli! Jag ska boka in behandlingen så fort som möjligt så jag hinner skämma bort mig före bebben anländer. Och på tal om anlända så ser jag ut som att hon kunde anlända när som helst. Kolla in denna mage!


Nu kan nog ingen påstå att den skulle vara liten mera. Jag känner mig gigantisk. Börjar nu även känna mig svullen och allmänt plufsig. Tog av mig ringarna idag så länge jag får bort dem.

Imorgon är det rådgivning och det ska bli intressant att se om magen vuxit så mycket som det känns att den gjort. Själv har jag antagligen vuxit mera än vad som rekommenderas per vecka. Det räknar jag med att ha gjort med tanke på att de två senaste veckorna innefattat österbottenbesök (= högre intag av mat och sötsaker) + att det även blivit mera sötsaker än normalt efter att vi kom hem. För en gångs skull kan jag säga att jag faktiskt ätit mera "gotta" än normalt då hon börjar skälla ut mig. Nåväl, bara bebisen mår väl så är allt bra. Min egen viktkurva lär nog vända om några veckor. No hätä.

Imorgon ska jag dock vara prutthurtig och kickstarta mitt 28:e år genom att sparka upp mig strax efter kl 6 och dra iväg på morgonspinning.

3 kommentarer:

 1. men hej, du ser ju inte stor ut annars än för bulan på magen! så söt så!
  och prutthurtig, ja, det är du definitivt :) hoppas din första dagn som 28 har börjat bra! PoK

  SvaraRadera
 2. Vilken fin mage du har!!

  SvaraRadera
 3. Du är så fin, Linn!! Mam

  SvaraRadera