torsdag 26 januari 2012

Sista gången

Rådgivning #12 blev tyvärr av. Tyvärr eftersom bebisen alltså inte kommit ut ännu. Dock var det, som jag antog, det sista rådgivningsbesöket med baby i magen. Allt var ok. Sf-måttet hade minskat från 34 till 32 och hälsovårdaren tyckte det kändes som att huvudet är ordentligt fixerat.

En bra sak med min rastlöshet nu är att jag inte orkar vänta på bussen. Jag missade precis bussen både på väg till och från hvc och jag bara orkade ju inte stå och vänta 15 min på nästan utan använde istället apostlahästarna och promenerade en dryg timme. Hur bra som helst. Ska fortsätta på promenadtemat inom kort med en promenad efter böckerna jag beställt från adlibris. Tänkte ta en omväg så att Cafu får springa lös och busa i snön. Förhoppningsvis sätter lite extra promenerande fart på lillan också. En vecka till får hon på sig att komma ut på "egen hand", sen tas det till andra medel. Men vi ska hoppas det inte blir till det.

1 kommentar:

  1. Har hört att min mamma sprang i trappor när hon började bli led på att bebisen (min storasyster) aldrig kom ut-9 dagar efter bf. Lär ha hjälpt, men rekommenderar nog inte trappskuttande sådär annars med en mage som gömmer fötterna...var själv på gym (crosstrainer och sånt) två dar före jag födde, långt efter bf och tyckte inte NÅNTING hände. Kändes som jag skulle vara supergravid livet ut.

    SvaraRadera