fredag 24 februari 2012

Flaskmatning

Det var tydligen inte det enklaste det här med att få bebisen att fatta att det kan komma mat ur en plastnapp också.
Vi försökte ge lite pumpad bröstmjölk från med flaska igår kväll för att testa om hon skriker för att hon är hungrig. Att mata en hysseskrikande bebis med flaska visade sig vara nästintill en omöjlighet. Man borde förstås träna flaskmatning i en lite lugnare situation först... Frank fick iallafall i henne en liten aning, hon sög en liten stund men fortsatte sedan att skrika hysteriskt. Så ja, jag vet inte. Vi borde väl som sagt träna att äta ur flaska under lite lugnare omständigheter så att hon lär sig tekniken före jag kan säga bu eller bä gällande eventuell hunger.

2 kommentarer:

  1. ni är riktiga kämpar alla tre!

    min kompis började mata sitt barn med tvâ timmars mellanrum dâ han var dryga tre veckor. han hade ont i magen, och den fick vila sig dâ det blev pauser emellan. det var ett system som funkade för dem, men hon sade att hon hade ro att göra det eftersom hon visste att det kom tillräckligt med mjölk dâ han väl ât.

    om int annat, sâ gâr agnes magknip om med tiden...kram!

    SvaraRadera
  2. Det där låter bekant med flaskmatning och skrikande bebis.. Vi fick tipset att mata ur en liten kopp. Men vår Valter blev bara än mer förbannad när det kom så mycket på en gång! Vi försökte ge flaskan sen på kvällen, efter amningen och.. sen började det nog gå. Men tyvärr tog det en tid för V att få kläm på det. Men då tog han oxå rätt mycket när han väl fick till det!

    Hoppas att Agnes snart börjar må lite bättre och ni får det lite lättare!

    SvaraRadera