måndag 7 maj 2012

Den utlovade bildenEftersom jag lovade en "efter" bild är det väl bara att hålla löftet och sätta upp. Ni får nöja en med en suddig telefonbild som Agnes räddar. Jag orkar inte stå och fota och se på min sorgliga frisyr mera än nödvändigt. För det är ju, som ni säkert luskat ut, håret jag gick och kapade. För det mesta brukar jag väl vara lite missnöjd efter frissabesök för aldrig blir det riktigt som jag tänkt. Men denna gång tar priset. Usch så jag vantrivs.
5 kommentarer:

 1. inte tycker jag alls du ser ut som en tant ;) de blev ju jätte bra-
  du är bara skeptisk själv ;)

  vågar inte göra nu något me mitt hår- dehär ammande har gjort sitt- pissgult(färgen ville inte fassna) och fast man tvättar de så känns de smutsigt :(

  SvaraRadera
 2. man ser nog int på bilden hur det e klippt egentligen. för du ser ju ut att passa i den längen. riktigt cool fransyska alltså :) vacker så in i attans e du. Sådär som Liv brukar gå omkring o härma C "attans attans va snyggt".

  SvaraRadera
 3. Nä, man ser int hur fult det verkligen är på den här bilden. Usch tänker jag varje gång jag ser mig i spegeln.

  Ammandet var orsaken till att jag klippte så kort- blev så trött på att tappa såna otroliga mängder och ha hår precis överallt i lägenheten + att mitt också kändes smutsigt mest hela tiden.
  Nu är det bara fult istället :P

  SvaraRadera
 4. I KNOW THE FEELING! man vill ju gå nöjd ut från frisören? men hur många gånger gör man det??? Jag var till frisören idag och det blev skitfult. Jag hatar att klippa mig! Andra märker säkert inte ens att jag har klippt mig! Och du har jättefint hår! Men själv ser man minsta lilla hårstrå som ligger fel! gaahh!

  SvaraRadera