onsdag 2 maj 2012

Simdräkten


Babysimmet börjar på fredagen. Jag köpte den minsta simdräkten jag hittade men får nog lov att ta in den kring låren iallafall. Förhoppningsvis kommer Agnes tycka lika mycket om själva simmet som hon tyckte att det var att prova simdräkten.


 


9 kommentarer:

 1. Åh va söt hon e :)

  SvaraRadera
 2. Så sött! Men tänk på att simdräkten/simbyxorna skall vara åtsittande vid benen, åtminstone fick vi sådana instruktioner via vår babysim grupp vid Folkhälsan. Så inte kakka skall kunna hamna i vattnet ifall olyckan händer.. ;)
  (Vi hade simbyxor med gummiband både i midjan och benen som man kunde spänna åt vår tjej)

  SvaraRadera
 3. Ja har en simppare som e mini- ifall du vill låna :)

  SvaraRadera
 4. Som instruktör vet jag att man måste ta upp alla ur bassängen om kacka kommer, det spelar ju ingen roll om den kommit ur byxorna, vattnet är ju redan kontaminerat. Så nääää, jag sku säga att bara bra att den är lös eftersom barnen ligger o sprattlar så mycket, speciellt på rygg sätter hon säkert upp benen rakt upp i luften, och då behövs space.
  Liv hade också en STOR as in really big i början, de växer ju så snabbt ur dem. Ingen kommenterade nånsin om smala byxben på den tiden. Och kackor ska man inte vara rädd för, av nån orsak kackar de väldigt sällan i bassängen - senaste statistik som jag såg var en kacka per fem år för Arabia-bassängen.

  sööööööötnos e hon :)
  störstasystra

  SvaraRadera
 5. Jo, vi var på folkhälsant infotillfälle och fick samma instruktioner. De sa att det kan vara svårt att hitta tillräkligt åtsittande kring låren då de är riktigt små men att man ju kan sy in vid benen så att det blir tight vilket jag tänkte göra eftersom jag inte hittade mindre/bättre modell. Gummiband i midjan och benen låter ju super! tyvärr dåg jag inga sådana där jag sökte..

  Marika, vad är det för storlek på den? (den här är en 62:a) och behöver ni inte den själva?

  SvaraRadera
 6. Hahaa vad roliga bilder :) Vad lång hon ser ut att vara!

  SvaraRadera
 7. det står 60 i den- men den ser miniatyr ut- tror inte E skulle rymmas i den med sina michelin lår och längden tror ja stramar också- han e ren 64 cm ;) men ser nu att byx-buntarna nog är ganska "lösa" på den här också. Vi har ett par andra som är mera för pojkar, bara byxan :D

  SvaraRadera
 8. Ok, tack för erbjudandet Marika :) Eftersom babysimmet börjar redan imorgon så sydde jag in Agnes byxbuntar. Tror nog att det funkar helt okej fastän det kanske inte ser så snyggt ut :)

  SvaraRadera
 9. what? tänker definitivt kolla med chefen vad det är för råd de egentligen börjat ge om att ha spända kläder på barn.

  SvaraRadera