onsdag 15 augusti 2012

Den första tanden

Dagens lite sämre är att Agnes kör en likadan grej som igår- somnade 19.45 och vaknade 40minuter senare. Hon är fortfarande vaken och nöjd för tillfället men vi hade stortjutet här för en stund sedan. Jag hoppas att dessa nya fasoner beror på att jag känner en liten tand på kommande...

4 kommentarer:

 1. Voi vännen:/ de kan ju bra vara en tand som gör oroligheten, och rubbar lite sovrytmen. Hoppas det skulle gå om snabbt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hoppas det är fort övergående. Hon han nu igen ovanligt svårt att hitta sömnen idag också så ännu verkar det hålla i sig. Förhoppningsvis hittar vi tillbaka till normala senast då tanden kommit upp.

   Radera
 2. Jag säger bara att vår räddning för natten var värkmedicin. Efter en horribel dag blev det en rätt lugn natt. Hoppas den tittar fram snabba tag nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi gav också värkmedicin igår kväll och hade en helt okej natt. Dagen har varit riktigt bra idag faktiskt och jag hoppades på en bra kväll men så blev det tyvärr inte riktigt. Då hon har så svårt att somna så blir hin dessutom övertrött till slut. Stackars småttingarna som ju inte kan berätta om hur usligt det är på annat sätt än att gnälla och gråta. VI hoppas på bättre tider snart för både oss och er!

   Radera