onsdag 19 september 2012

Hurra för vr!


Nä, jag är faktiskt inte ironisk.

Vi kommer att befinna oss i Vasa en vecka i oktober. Frank jobbar och jag och Agnes ska umgås så mycket som möjligt med pappa/morfar samt träffa vänner.
Vi tänkte först att hela familjen skulle åka upp med bil men då Frank kommer att jobba eftermiddag lördagen vi tänkt åka kändes det som en dålig tid att sätta sig i bilen med Agnes. Funderade på tåg men tyckte att det känns onödigt dyrt då vi ju egentligen har möjlighet att åka bil. Kollade ändå VR:s nätsida och fick en positiv överraskning; de har en kampanj som gör att jag betalar 10€ istället för kring 50€ för biljetten.

2 kommentarer:

  1. Det låter bra, och speciellt nu när man är föräldraledig gillas lägre priser extra mycket :) Och kul med Vasa besök!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, var faktiskt super att vi råkade få så otroligt billig biljett. Till normalpris hade vi nog inte tagit tåget men det ska bli riktigt skönt att få åka upp på under 4 timmar och ha möjlighet att busa och leka med Agnes istället för att hon ska vara fastspänd i bilstolen i minst 5 timmar. I och för sig har bilresorna till österbotten gått bra hittills men jag har på känn att denna aktiva flicka inte kommer att vara riktigt lika nöjd över att sitta så länge mera..Det lär visa sig under hemresan då vi alla åker hem tillsammans med bil. Det ska bli roligt med lite miljöombyte, jo. Kanske vi till och med får se skymten av dig och Liam :)

      Radera