lördag 10 november 2012

Om hur det går om nätterna

Tre nätter tog det innan Agnes slutade vara arg på natten. Hon verkar ha accepterat att det inte blir mat om nätterna mera. Hurra!
Nu håller vi tummarna att nästa steg ska vara att hon slutar vakna så ofta. Natten mellan torsdag fredag slutade jag att räkna då jag varit uppe, satt i tutten och pajat lite på hennes huvud (tagit upp henne i famnen två gånger)  8 gånger. Inatt har Frank haft natten och har varit uppe en gång i timmen efter klockan två. Problemet somna om på egen hand/hitta tutten själv kvarstår alltså. Men hey, nu är vi glada över att vi kommit ett steg framåt i alla fall.

4 kommentarer:

 1. Jej!
  Har ni testat att sätta typ 10 tuttar runt hennes huvud? Så hon kanske får tag på en? Just an idea....

  SvaraRadera
 2. Köp en tutt med band (tuttinauha). Hon lär sig snabbt att hitta tutten själv då den alltid är fast på samma ställe på klädseln! Funkade för oss!

  SvaraRadera
 3. Vi testade med massa tuttar i sängen några gånger men jag tyckte inte hon verkade hitta dem ändå eller så var det bara det att hon då ännu bara ville ha bröstet :P.
  Tuttband kör vi faktiskt med i natt och tänkte testa det ett tag framöver och se om hon lär sig att hitta den mha av det.

  SvaraRadera