måndag 19 november 2012

Öppet dagis

Så här trött blev Agnes av att besöka öppna dagiset idag. Hur trevligt som helst! Inte minst att få träffa Pipsans energiknippe Liam. Jag och Agnes chillade och diskuterade med gänget tills tiden tog slut. Lite trist faktiskt att vi bör så långt från den gruppen för vi trivdes genast trots att vi var utbölingar.
Lite konstigt kan man ju tycka att gå till öppet dagis i en kommun man inte tillhör. Jag tänkte öppet dagis är väl öppet för vem som helst och jag och A behövde lite trevligt program.

Nu funderar jag på vad vi månne slå hitta på resten av veckan..

4 kommentarer:

 1. Ja tyckte om att gå ti Öppet Dagis då vi bodde i Vasa. Å Emma trivdes å där. Ett bra koncept.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med öppet dagis, synd att det inte finns i hfors på svenska. Å super roligt att ni fick träffa Liam och Pipsan. Det skulle vara super även att få träffa dem, synd så bor di så låbgt borta:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det synd att vi bor så långt borta ifrån varandra!! Skulle vara superkul att träffas! :)

   Radera
 3. Reagerar på att Marika skriver att det inte finns öppet dagis på svenska i Hfors... har jag missförstått nu eller är inte öppet dagis lite samma som familjecafén? För sådana finns det ju gott om på svenska i Helsingfors. Svenska familjecentret på Tavastvägen, Folkhälsans familjecaféer och så Bubbel i Östra centrum för att nu nämna några.

  SvaraRadera