tisdag 20 november 2012

Svar på kommentarer

Av någon anledning kan jag inte kommentera mitt eget inlägg gällande öppna dagis så för att kunna.svåra skriver jag istället ett inlägg.
På basen av gårdagens erfarenhet av öppna dagis i Vasa påstår jag att det motsvarar familjecafeerna i hfrs (åtminstone stadens, bubbelcafe har jag ingen erfarenhet av. ) Min tanke var inte att jämföra utan bara konstatera att vi hade det trevligt och råkade ja turen att träff super trevliga typer. Men ska säga att vi absolut träffat trevliga människor i motsvarande sammanhang i hfrs. Tex träffas fortfarande mammorna och barnen i familjeförberedelse gruppen vi deltog i (stadens regi). Tyvärr ses vi numera rätt sällan men håller också kontakt via fb. Även i församlingens musiklek och luckans café har vi träffat många trevliga människor.
Det är kiva att märka att det ordnas  givande och trevliga samlingspunkter på många ställen i svenskfinland.

1 kommentar:

  1. Och min tanke med kommentaren var att uppmärksamma verksamhet för barnfamiljer på svenska i Hfors :) för det är ju jättesynd om föräldrar inte vet om att det ordnas en hel del på svenska. Roligt att ni ännu träffas med förberedelsegruppen!

    SvaraRadera