fredag 21 december 2012

Att hålla sig

Ujujuj vad det är jobbigt att inte få pussa och krama Agnes! Snart har det gått 2 dygn och det börjar bli riiiktigt jobbigt. Speciellt nu då jag faktiskt börjar känna mig frisk bortsett från en dunderhuvudvärk som inte vill gå om. Jag låser in mig i sovrummet ett tag till för att förhoppningsvis inte smitta ner resten av familjen, lyssnar på sött babblande, på fantastiske Frank som leker och sjunger roliga sånger mest hela tiden och på Cafu som förstås alltid är med på ett hörn. De är så fina min lilla familj. Vill krama och pussa dem hela högen. Nu genast. Men jag håller mig lite till.

Edit: Åh, nu läser de Agnes nya djurbok och jag hör de gulligaste "bääbää", "kkkriiiis", "muuuu" och "iiiihaaa" från vardagsrummet. Ljuvligt. 

4 kommentarer:

 1. Härligt! Vad roligt att hon pratar och härmar så där mycket! Molly 1 år säger bara mamma, pappa, där, titta och så tättä (som betyder tacktack) och så nån slags schh-ljud som hon säger då hon tittar ut och jag just sagt att där är snö :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är jätte roligt då hon härmar ljud och ord! Det blir så tydligt och konkret att hon förstår mer än vad man riktigt har insett.
   Fast mamma, pappa, där, titta och tättä är väl inte så "bara" vid 1 år. Tvärtom låter det ju helt normalt det är bara Agnes som har lite bråttom.

   Radera
 2. Att få längta lite efter att få och ge en kram, kanske betyder att man njuter dubbelt upp då man äntligen är där i varandras armar? GOD JUL!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen minst dubbelt så härligt att få kramas sen då min karantän äntligen var över :) Gott nytt år!

   Radera