torsdag 13 december 2012

Födelsedagen


Trots den katastrofalt dåliga natten blev min födelsedag alldeles fantastisk.Frank fixade ett morgonmål fullsmockad med vitaminer före han åkte iväg till jobbet. Agnes, som ju varit vaken största delen av natten, var en riktig solstråle fram till klockan 7.30 då hon blev trött. Det passade mig bra och vi tog en lång powernap tillsammans. Hela 3 timmar låg vi och snusade!


Klockan 14 kom min mamma hem till oss och jag själv packade väskan med lite festligheter och smink för att sedan åka iväg på en timmes massage. Otroligt skönt även om det gjorde ont. Skönt ont. Borde helt klart gå oftare!
Frank mötte mig efter massagen och vi begav oss vidare till Ravintola Torni.


Champagnen smakade bra, maten var god, vinet perfekt, efterrätten superb och sällskapet alldeles fantastiskt! Sällskapet hade dessutom gått och införskaffat mig en galen gåva- ett par Louboutins! Lovelovelove mina nya skor! Han hade lyckats fixa exakt rätt storlek (vi pustade båda ut då jag provade skorna och insåg att de var perfekta) och en klassiskt snygg modell som jag kan använda typ för alltid. Jag ska bära dem ännu då jag är 80 år! De är helt klart snyggare i verkligheten.
När vi kom hem igen fick jag många blöta bebispussar och kramar av vår lilla underbaring. Jag hade redan hunnit börja sakna henne.
Som pricket på i:et fick jag sova i sovrummet, förren stängd och öronproppar i öronen. Frank sov på soffan och skötte nattruljansen. Jag sov hela 6 timmar i ett streck vilket inte har hänt på ungefär ett år. 

5 kommentarer:

 1. Åh, härligt! Försenade gratulationer då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det var verkligen en fin dag :)

   Radera
 2. Så snygga skor! Det var du värd. Grattis i efterskott på din dag! Och så skönt att höra om tänderna!! Det gör alltid gott när extremt hemska nätter får någon slags förklaring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, värd och värd men jag i alla fall barnsligt glad över dem :)
   Och jo, trots att även de senaste par nätterna, efter att jag insåg att två tänder är på kommande, har varit rätt dåliga så har de ändå känts lättare då man vet vad det beror på att de är värre än vanligt. En förklaring gör helt klart det lättare att handskas med situationen även om man inte kan göra så väldigt mycket åt det (panadol har hon nog fått, vilket hjälper för en del av natten).
   Lite surt känns det ju att jag avbokade då det tydligen inte var förkylning- nytt försök nästa år :)

   Radera
 3. han är nog en duktig karl den där frank, men det visste vi ju redan :) lät ju som en perfekt födelsedag! mer sånt åt folket! :)

  SvaraRadera