torsdag 17 januari 2013

Biltvätten


Sedan vi införde en dagsvila istället för två har nattningarna gått väldigt bra. Agnes har somnat inom 15minuter och protesterat väldigt lite eller inte alls.
Idag tog nattningen 1h 50minuter. Dock med rätt lite protester.

Agnes låg och babblade och babblade. Hon hade helt klart mycket att berätta och var uppe i varv. Efter ett tag noterade jag att hon ju hela tiden viftar med armarna och gör konstiga rörelser med händerna och jag började fundera vad hon riktigt håller på med. Försöker hon visa nåt? har hon ont nånstans? Varför gör hon sådär!? Sen slog det mig; hon berättar och visar hur det var i biltvätten!! Frank och Agnes tvättade nämligen bilen under eftermiddagen och det var helt klart en så spännande upplevelse att hon måste ha långa utläggningar om hur det gått till och visa med armar och händer vad hon varit med om.

1 kommentar:

  1. Jag talade idag med min kompis Hamid, och berättade om Agnes och biltvätten. Han förstod henne, i Iran är det ovanligt med automatisk biltvätt så här i Finland och i USA har han testat olika firmors tvättar bara för att det är så spännande.

    Agnes kunde få en biltvätt till födelsedagspresent.

    SvaraRadera