måndag 7 januari 2013

Det lär bli bättre


Det nya året började ju inte så bra i år med tanke på sjukstugandet men om planerna för de närmaste veckorna håller så lär året fortsätta en hel del bättre än det började. I kalendern har jag nämligen bokat in en 30-års fest, 1-års kalas, en resa till stockholm och ett bröllop. Dessutom en del träffar som ännu inte är fastslagna.
Vi betalade precis flyget fram och tillbaka till Sthlm och jag insåg i samma stund att Agnes ju inte har något pass! Så programmet för morgondagen blir att fotografera lillstumpan, hoppas på att det inte är sjuk kö vid polisen så vi får inlämnat en passansökan. Sen håller vi tummarna att hon hinner få det före avfärd!

För er som är intresserade av sovandet och icke-sovandet kan jag informera att Agnes nu har somnat utan protester, på kring 5minuter, de senaste två kvällarna. Det kan mycket väl vara en tillfällighet (eller så beror det på att hon sovit en gång, 1,5h  respektive 2h, under dagen...) men det lär visa sig.

1 kommentar:

  1. Ingen hätä om passet inte hinner:) man får åka utan pass inom norden, vi kollade upp detta då vi flög med finski till sthlm på sommaren:) kelakortet var ok:) Vid sthlm terminal var det en ung flicka som checka in oss, hon insisterade på pass, men den äldre damen brevid sa att jag hade rätt:)

    SvaraRadera