måndag 21 januari 2013

Zombie


Det nya grejen här är att vara vaken om nätterna. Mellan en och tre timmar. De senaste två nätterna har Agnes haft cirkus mellan klockan 2 och 5. Om man trodde att vi trodde att vi var trötta tidigare så befinner vi oss nu i zombieland. Vad ÄR detta!? Att, efter ett år av minimalt med sovande, få en massa vaknätter gör att jag känner att jag nu går på energi och ork som egentligen inte existerar. Jag går för tillfället på påhittad ork.

Jag hoppas att detta är fort övergående inte minst för att vi har så mycket roligt inplanerat de kommande veckorna. Vore roligt att bara vara jättetrött och inte zombie.
I helgen var jag festfixare och firade att min bror och Frank nått 30-års strecket. På bilden nedan har allt precis blivit färdigt inför gästernas ankomst. Senare under natten och nästa dag var jag minsann glad över att det halva glaset välkomstdrink var det enda alkoholhaltiga jag drack  under hela kvällen.

Hej,hej zombie! På bilden är påsarna under ögonen är ganska bra kamouflerade.

6 kommentarer:

 1. Usch låter inte roligt alls, kämpa på där! Vilka knep var det du läste i Pantelys bok som ni ännu inte gör? Något vi kunde ha hjällp av kanske, tänker jag :) Och på bilden ser jag ingen zombie, snarare än skönhet.

  SvaraRadera
 2. En sak var att låta henne vara i sin säng några stunder varje dag så att hon känner sig riktigt trygg i den. En annan sak var att ha en och samma gonattramsa (det tipset har jag nog hört förut men har aldrig kommit oss för att ta det i användning). Nu insåg jag att det skulle vara rätt viktigt att ha en sådan om man ska följa "hennes metod"
  Tack för den positiva kommentaren. Tacka vet jag smink ;)

  SvaraRadera
 3. Moster kan komma och ta några nätter när hon fått sin uppsats klar, om Agnes går med på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tror jag nog att hon gör :)

   Radera
 4. Hos oss visade sig urusla nätter vara öroninflamation. På dagarna var sonen solen själv så anade inte att han kunde vara sjuk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska be dem kolla öronen för säkerhets skull imorgon då vi ska till hvc!

   Radera