torsdag 14 februari 2013

De första stegen

Idag tyckte Agnes att det  var en bra dag att ta sina första vingliga steg utan stöd.

10 kommentarer:

 1. Jeeeee :)
  applådera från oss nästa gång hon provar gå!
  Anna o Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Vi måste absolut ses snart så att hon får visa er!

   Radera
 2. Hurraa! Grattis :) M vågade släppa taget sen då hon var säker på att hon kan märkte vi. Vid 14 månader började hon gå och snabbt gick det, för nu 14,5 månader går hon omkring i hela lägenheten (kryper knappt alls) och till och med ute med vinterkängor går det någotlunda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Agnes är nog ganska osäker och vill helst bara gå då någon håller henne i båda händerna. Jag har en känsla av att hon ännu kommer att öva, öva, öva med oss som "hjälpmedel" (gåvagnen vågar hon inte riktigt använda på egen hand) och sen börja gå själv då hon känner sig riktigt säker. Vad skoj att M går utomhus också! Det ser jag fram emot, att kunna ta små promenader ute och att hon själv kan gå i lekparken. Det lär hon väl lära sig passligt till sommaren :)

   Radera
 3. heja Agnes! snart går det fort kan jag berätta :D Elliot bara traskar på och på, det är så roligt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ska bli intressant att följa med hur gåendet utvecklas. Det lär nog ta ett tag ännu före hon verkligen vågar försöka själv men inte är det ju nån stress heller förstås :) Ska bli så roligt att träffa Elliot igen och se hur mycket som har hänt sedan senast.

   Radera
 4. Va rolit!! Heija Agnes!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog jätteroligt att följa med utveckligen. Helt otroligt egentligen att det bara var ett (drygt) år sedan hin föddes och snart går hon. Det händer minst sagt massor det första året.

   Radera
 5. Oj! Härligt! Och vilken dag hon valde, det var eventuellt världshistoriens mest dansanta dag (One Billion Rising).

  SvaraRadera