onsdag 17 april 2013

Hemlösa

Sent på lördag kväll kom vår lägenhet till salu på nätet. Idag blev den såld. Minst sagt snabba ryck. Vi hann inte ens ha den första allmänna visningen utan ett par typer kom och såg på den igår och vi fick genast ett bud som vi, efter lite förhandling, godkände.
Även om det känns jobbigt att lämna vår lägenhet som jag tycker så mycket om så känns det skönt att försäljningen gick så här smidigt. Dessutom är vi mycket nöjda med priset.


Nu gäller det bara att hitta ett nytt, fint hem. Hittills har jag inte hittat många intressanta objekt, tyvärr. Man kan ju inte räkna med att det perfekta ska dyka upp genast men hoppas verkligen att vi hittar någonting inom de kommande månaderna så vi slipper ett tillfälligt hem och extra flytt.


6 kommentarer:

 1. Wohoooo! GRATTIS! Vitsi va häftigt!! Skicka över lite sälj-vibbar hitåt nu så också vår sku bli såld!!! :) Kramar, Maria A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skickar över massa sälj-vibbar! och hoppas verkligen ni får ert sålt snart också!! Kram!

   Radera
 2. Oj oj, grattis! Ibland går det snabbt. Hoppas ni hittar ett nytt hem snart också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, det gick sannerligen fort. Vi hoppas också på och jobbar för att hitta ett nytt hem så fort som möjligt. Förr eller senare lär det ju nog dyka upp :)

   Radera
 3. Oj, det gick undan! Hoppas ni snart hittar ett nytt härligt hem att trivas i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi hade nog på känn att den skulle bli såld rätt fort men så här fort, till ett bra pris, hade vi inte vågat drömma om.

   Radera