torsdag 20 juni 2013

Packa, packa

Idag inledde Frank sin semester och började med att hämta flyttlådor. Nu har det packats effektivt under förmiddagen och extremt effektivt då Agnes sovit. Har helt klart hittat en dold talang- jag är sjukt organiserad och snabb då det kommer till att flyttpacka. Det jobbigaste är att hitta vettiga sätt att packa kläder. Tips? Nästan alla mina kläder, Agnes kläder och alla lakan och handdukar har jag packat i Ikeas dimpa kassar. I dem hålls de vikta då man packar riktigt fullt. Vi skulle dock behöva rätt många till men orkar knappast iväg ett varv till Ikea bara för det.

Problemet som nu dykt upp är att min högra SI-led protesterar som aldrig förr. Går omkring och haltar, är ofta rädd för att lita helt på högra benet och att komma upp ur sängen (för att inte tala om vända mig i sängen- höftlyft orsakar ofta blixtrande smärta) är riktigt knepigt. Packa måste jag (vi) göra själv men nu överväger jag nog allvarligt att anlita en firma som fixar slutstädningen för att bespara mig själv lite smärta. Det ska ju dessutom packas upp sen  och städas en del sen också....

2 kommentarer:

 1. En nybliven mommo med JÄTTE si-besvär(har blivit stelopererad på"äldre"dar)kan tipsa att det finns si-bälten som man kan använda.el.eventuellt ett vanligt bälte dra HÅRT åt över si-leden det stöder otroligt bra.
  Min egen dotter hade jättebesvär under sin graviditet å då hjälpte bältet åtminstone lite.
  Hoppas flytten går bra.
  Trevlig fortsättning på midsommaren.

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har lånat ett SI-bälte men tycker väl att det hjälper sisådär. Men lite hjälp är ju ändå bättre än ingen hjälp :)
  Tack och trevlig midsommar till dig också!

  SvaraRadera