torsdag 13 juni 2013

Rörd


Malin har fött en liten dotter idag. Då jag läste det blev jag rörd. Riktigt rörd och glad faktiskt. Konstigt egentligen eftersom jag inte känner Malin och hennes familj utan har bara följt med hennes blogg ett tag. Samtidigt känns det fint att kunna glädjas med andra trots att man inte känner varandra.

Nya lilla Edda fick en fin födelsedag, samma födelsedag som två av mina systrar. Grattis till er alla både mindre och större!

2 kommentarer:

 1. Vad roligt att du gläds med oss :) Tack!

  Snart är det er tur. Du får säkert föda på BB här i Jakobstad du också och det är något jag rekommenderar varmt, vi har blivit så väl omhändertagna både med Idun och Edda (Lovis är född i Åbo, det var mycket opersonligare). Nora skrev och berättade att det är hennes och en av hennes systrars födelsedag, och som jag skrev till henne känns det bra att Edda fick trevliga låtsastvillingar!

  SvaraRadera
 2. Ja, fina låtsastvillingar har de :)

  Ja, så länge är det faktiskt inte. Vi är redan halvvägs (!) tiden har gått otroligt fort denna graviditet.
  Roligt att höra om att du har positiva upplevelser av Jakobstads BB. Jag är lite nervös över att föda på ett litet sjukhus. Tyckte att det kändes tryggt senast att vara på kvinnokliniken och veta att alla specialister fanns i samma hus vid behov. Men å andra sidan var det inte speciellt personligt.
  Det ska bli intressant, och helt säkert bra, att uppleva en förlossning i Jakobstad. Ett STORT plus är att vi ju med stor sannolikhet får tala svenska vilket känns enormt skönt.

  SvaraRadera