torsdag 11 juli 2013

Vad vi gör.


För en vecka sedan flyttade vi in i vårt nya hem. Under den gångna veckan har vi packat upp, packat upp och packat upp. Sen blev två tredjedelar, den äldsta och den yngsta, förkylda och det blev en liten paus i vår grymma fart vi fått upp. De två sjuklingarna tillfrisknade fortsatte vi att ordna i huset, åkte på många små uppköp, funderat på kommande renoveringar, tittat på utemöbler och grill. Köpt cykelsits och hjälm åt Agne och cykel åt Frank och invigt dessa. Lärt oss om vad som växer på vårt gård (tyvärr minns jag namnen på några fåtal men tror jag minns rätt ok hur de borde skötas). Funderat på tapeter, på kakel på luftvärmepumpar och gräsklippare.
Mellan varven har vi besökt lekparken, som finns på 2min gångavstånd otaliga gånger. Matat grannens kaniner med klöver, sprungit på altanen (Agens sköter om den biten), lekt på bakgården, ätit ute i kvällssolen, storhandlat mat och konstaterat att vi måste storhandla x3 för att få vårt stora kylskåp att se fullt ut. Ätit vietnamesiskt flera gånger. Haft tumislunch på stan med Frank. Ätit glass på torget (och tappat en glass boll i famnen). Haft en hel del besök (och mera vill vi ha! :)), plötsligt fått sova längre än till kl 6 om morgnarna, badat bastu, handlat bakverk och färskt bröd från bageriet som ligger knappt 500m från vårt hus. Varit på rådgivningsbesök och ultraljud. Bland andra saker.

2 kommentarer:

  1. De låter som att ni börjar få saker å ting att rulla på riktit bra.

    SvaraRadera
  2. Jo, det rullar nog på minsann. Tiden bara flyger iväg med allt som ska fixas och grejas. Ska bli intressant hur allt börjar kännas sedan då Frank börjar jobba och vardagen börjar på riktigt.

    SvaraRadera