lördag 5 oktober 2013

Ännu mera inredning

Jag börjar nog bli lite tjatig med alla inlägg gällande inredning men vi är inne i en intensiv fixar period och gör knappt nåt annat än planerar och köper inredning. Insåg tydligen plötsligt att vi snart har en till liten typ i huset och då vore det trevligt att ha det lite mera ombonat och "färdigt".

Jag kan inte låta bli att visa dagens fynd. 


Stort tack till svärmor som såg den på en loppissida och tipsade oss. Vi har sett på liknande stolar men känt att vi inte riktigt har råd att investera i flera riktigt dyra möbler nu. De vi blivit förtjusta i, i liknande stil, har nämligen kostat från 500euro och uppåt. Denna fick vi gör ett tvåsiffrigt belopp. Nästan pinsamt billigt. Tidigare ägarna har själv klätt över gamla, röda tyget. Min spontana tanke är att klä om den i grovt, naturvitt tyg. Känns som att vardagsrummet kunde behöva lite mera ljust efter vår plötsliga förälskelse i svart. 
Förutom stolen skickade vi idag iväg en Ikea beställning så om drygt två veckor borde vi ha alla stora möbler vi planerat att köpa. Utlovar lite bilder efter det. För det har minsann hänt mycket här sen de senaste bilderna vill jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar