lördag 21 december 2013

Första resan

Igår bokade vi tågbiljetter och den 10:e januari åker vi en långhelg till Helsingfors. Alla fyra. Det ska bli mycket spännande och roligt att resa med två barn.
Förhoppningsvis kommer Agnes fortfarande ihåg hur man sover i vagn. Hon sover ju bara inomhus i egen säng nuförtiden. Vore kanske smart att övningssova i vagn några gånger före resan.
Förutom det så oroar jag mig mest för vad jag ska ha på mig på bröllopet vi ska på. Det måste vara praktiskt, amningsvänligt och helst snyggt. Och funka på min kropp som ju inte precis är vad jag är van vid, inte gravid och inte pre- gravid. Har egentligen ingen koll på vad som funkar på mig. Nå, några veckor har jag på mig att lösa det världsliga problemet.
Frank tyckte först att vi skulle köra ner men så modig (galen?) kände inte jag mig. Betalar hellre lite mera och ger Agnes möjlighet att leka hela vägen och ha möjlighet att mata minstingen utan att stanna. Det blir nog bra. Dessutom ser jag fram emot att besöka Helsingfors. Har saknat den staden den senaste tiden.

3 kommentarer:

 1. Vad roligt att ni kommer :) hoppas vi sku hinna ses :) har ju en hel del klänningar(passande för amning också) så kan sätta bild ifall du vill låna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vore jätteroligt att ses! Vi måste höras närmare om vi sku lyckas planera in en träff. Gällande klänning så vore det super att låna men jag är ganska tveksam till om jag kommer i nån av dina klänningar för tillfället...

   Radera
 2. Roligt! O så kommer jag o Liv i slutet av januari till Agnes födis. Så har flickorna träffats varannan vecka fyra ggr på raken. Not bad :) O så planerar vi komma på sportlovet o skida....:)

  SvaraRadera