onsdag 15 januari 2014

Inläggen i mitt huvud

Det finns så mycket jag kunde blogga om. Om vår lilla långhelg i Helsingfors och alla tankar och funderingar gällande boende och flytt som den medförde. Om det fantastiska bröllopet vi fick vara med om i Lördags. Om barnens utveckling. Om hur mycket Agnes talar och vilka skojiga saker hon säger. Om hur sjukt fort Lilleman växer, hur han börjat le och om att vi sover bättre om nätterna. 
Om träningen som faktiskt går helt okej. Förutom promenaderna och förutom att jag har börjat fuska med svårare övningar för fort. 
Men jag hittar inte riktigt tid för att skriva ner alla inlägg jag har i mitt huvud. Jag bloggar inte då barnen är vakna och numera är det inte sagt att barnen sover samtidigt varje dag. Om de gör det prioriterar jag träning eller sömn (beroende på hur natten varit) eller lite tumistid med Frank. Om kvällarna surfar jag oftast igenom ett antal bloggar och sidor och väljer sen att lägga mig så tidigt som möjligt. Precis som även ikväll.

5 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna höra dina tankar om er flytt så här en tid efter, ifall du har tid och orkar skriva :). Detta eftersom vi oxå går i flyttningstankar och jag har själv mycket mixed feelings..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ska verkligen ta mig tid till att skriva ner lite om flytten snart!

   Radera
 2. Här är en annan som vill också gärna höra om er flytt :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Här är en annan som skulle också gärna höra om er flytt :) kram!

  SvaraRadera
 4. Skulle vara roligt att höra lite hur du tycker vardagen fungerar med 2 små, speciellt då du är ensam med dem (och hunden). Jag minns att du i höstas skrev om att ni hade problem med att Agnes blöjor läckte om nätterna, vi har nu samma sak med vår dotter, hur löste ni det?

  SvaraRadera