lördag 29 mars 2014

Sömnrekord

Edwin sov rekordnatt inatt. Somnade kl 21, åt ca kl 00 och lite efter 05(!!). Kl 6 låg  han nöjt och talade och jumppade i sin säng en stund varefter han somnade om. Kl 7.30 vaknade han och fick morgonmål bredvid mig i sängen vilket tydligen var så skönt att han slumrade lite till, till 8.30. Två föregående nätter har han inte sovit lika länge på morgonen men bara ätit kl 00 och kl 4 så jag hoppas lite försiktigt att han fortsätter med denna nya vana. 
Intressant, men lite skrämmande, är att Edwin har börjat sova mycket bättre sedan jag börjat sätta min telefon på flygplansläge på natten. Bara tillfällighet? Kanske.

Nu sku man ju då tro att jag känner mig utvilad. Tyvärr. Nu då jag skulle fått sova rätt bra nätter så har foglossningen hållit mig vaken en hel del. Den värker och ilar kring blygdbenet. Jag är så trött på att det inte blir bättre! 


4 kommentarer:

 1. Heja Edwin! Men din foglossning är inget att hurra för. Vad finns det för hjälp att få? Finns det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns inte så mycket hjälp tyvärr. Finns några grejer som kan lindra nog men märker ingen avsevärd skillnad. Men nog lär det bli bättre md tiden.

   Radera
 2. Åhå, heja Edwin! Kanske det här också skulle börja sovas bättre om jag skulle sätta tfn:e på flygplansläge :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det såg bra ut många nätter och jag trodde att det hade vänt. I knappt en vecka vaknade han två eller bara en gång per natt men de två senast har det tyvärr varit matrally igen. Skulle helst inte ge mat så fort som jag gör utan hellre försöka lugna honom i sängen och mha napp men jag vill ju inte att Agnes ska vakna... :/ knepigt. Så, verkar ju int varit telefonens läge trots allt men testa skadar ju inte :)

   Radera