fredag 11 april 2014

Jobbar på jobbet

Dagens projekt är att uppdatera CV:n samt ta kontakt med potentiella arbetsgivare. Det var inte igår som jag sysslade med dylika aktiviteter. Men det känns riktigt roligt att så småningom börja förbereda mig och oss inför en ny vardag.

4 kommentarer:

 1. Heja heja! Säger jag som just satt mig ner för att göra precis samma sak, för första gången sedan 2005, :). Lycka till med uppdateringarna o allt det där som kommer sedan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som tur hade jag uppdaterat min CV före senaste jobb så det var i princip bara att sätta till ett jobb och ändra lite smått. Men jag kände mig minsann ringrostig! Super länge sedan jag skrivit något jobbrelaterat. I det här skedet sköter jag inga specifika jobb så nån regelrätt arbetsansökan gör jag inte nu utan skriver mera lediga grejer. Lite roligt känns det nog att så småningom komma ut i arbetslivet igen och tänka på annat än barn- och hushållsrelaterade saker.
   Lycka till du också! Ska bli intressant att höra vad du har för utmaningar framför dig :)

   Radera
 2. har du hört nå hur det ligger till på arbetsmarknaden? /Jonna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, har hört mig för en del och det behövs nog vikarier rätt ofta (och vikarier lär vara svåra att få tag på) så det verkar positivt. Men tanken är att jag ska börja jobba först sent på hösten så finns nu inget konkret att söka ännu utan jag tar kontakt med potentiella arbetsgivare så att de vet att jag finns :)

   Radera