torsdag 12 mars 2015

Navelbråcket

Ja, detta med magmuskeldelning och navelbråck har jag ju skrivit om x antal gånger förut. Nu är det konstaterat, det jag anat (eller visste innerst inne men inte riktigt velat se ändå) att jag har ett ordentligt bråck som gör det omöjligt att träna ihop "hålet i magen". Inte konstigt att min frenetiska träning inte gett resultat. Nu återstår att se om kommunen går med på att operera skräpet eller om jag måste gå privat.
Känns riktigt jobbigt.

Annars så försöker vi typ överleva vardagen. Jag jobbar mest och är trött konstant. Känner att jag aldrig hinner träffa barnen och de få timmarna jag är hemma om dagarna är jag trött och slut och orkar inte alls vara den mamma jag önskar vara.
Edwin sover igen dåligt efter en kort lite bättre period. Jag har gått in i en helt ny nivå av överlevnads-mode.
Därav också tystnaden här.

5 kommentarer:

 1. Hej Linn, har varit kul att titta in här ibland, särskilt då vi hos oss också har två små (3,5 & 1,5 år). Hoppas på att börja få jobba snart och kan redan nu leva mig in i känslan att inte riktigt räcka till som den mamma man skulle vilja vara (tycker jag är sur o tvär redan nu de dagar jag har största ansvaret för barnen så kanske dags att börja jobba iaf, he he). Hoppas överlevnadsskedet lättar så småningom, har hört att det borde ske...nångång:) H: Din fd skolkompis Anna K. (Numera M.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog att det kan vara riktigt skönt att jobba en del och få annan stimulans än "bara" hemma livet men att jobba heltid känns alldleles för tungt tycker jag. Orkar inte med nånting utöver jobb och familjen. Och knappt det ibland. Deltidsjobb vore perfekt tror jag och tanken är också att jobba deltid ett tag sen då jag återgår till jobbet efter sista perioden som vårdledig (vi byter om igen i juni).
   Men alla är vi ju olika och för en del funkar det säkert jättebra att jobba heltid med små barn.
   Ska försöka komma igen lite med bloggandet och uppdatera lite oftar :)

   Radera
 2. Vår 3åring blev nyligen opererad för navelbråck. Det var inte tal om ngt annat än att kommunen betalar. Är det annorlunda för att du är vuxen?
  Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är nog andra principer som gäller för vuxna. Men jag har ju inte fått direkt nej ännu så hoppas ännu på att slippa gå privat....måst bara köa några månader för att få tid till kir poli till att börja med för att fp besked om vilken väg jag hamnar att gå.
   Skönt att det funkade problemfritt för er!

   Radera
 3. Hittade in här efter en lång paus. Roligt att läsa men tråkigt att ni är trötta. Det blir bättre!

  SvaraRadera