lördag 11 februari 2017

Det bästa och det sämsta

Äntligen har jag kommit fram till den biten av graviditeten som jag tycker om- sparkar och rörelser. I fyra, fem dagar har jag nu känt rörelser varje dag, främst om kvällarna. I förrgår kunde de också kännas utanför. Det är otroligt mysigt då barnen pratar med och pussar på magen. Detta är för mig den allra bästa delen av att vara gravid. I princip allt annat skulle jag gärna skippa. 

Denna samma vecka har foglossningen tilltagit ytterligare och idag har det jag fasat för börjat. Huggmärtorna. Plötsligt idag på stan då jag gick alldeles vanligt på plant underlag högg det till i höger SI- led och jag kunde inte stödja på höger ben ordentligt. Resten av dagen har jag haft betydligt värre värk än normalt och det har huggit till flera gånger. Om nån har nåt tips som kanske möjligtvis kan hjälpa mot foglossning ens pyttelite är det hör tid att dela med sig NU.

2 kommentarer:

  1. Fy vad tråkigt att du redan känner av foglossningen, har tyvärr inga vettiga knep som hjälper. Det som hjälpte för stunden för mig var vissa mamma yoga övningar där jag fick kroppen att slappna av. Men annars är det nog bannemig sådan fruktansvärd smärta. Hoppas hoppas det ger med sig för dig! Kämpa!

    SvaraRadera
  2. Tack, jag hoppas också att den ännu vänder till det bättre. Det gjorde det då jag väntade Edwin. Inte så att det försvann men blev iallafall mindre elakt. Det är nog väldigt frustrerande eftersom den ju verkligen bromsar mig att vara så aktiv jag önskar och påverkar ju även min arbetsförmåga. Men som tur går det ju om sen så småningom så det är bara att kämpa på så gott det går. Simning och vattenjumppa ska jag uppta nu, det har iallafall funkat bra för mig tiggare. Här finns tyvärr ingen mammayoga 😕

    SvaraRadera