tisdag 30 september 2008

duschdag?

Oproduktiv dag idag. usch och blä. Ibland bara går det inte att fokusera. I mitt fall kryllar det tyvärr av såna dagar. Projektmöte och länk har jag iallafall gjort under dagens lopp. Tvätta och städa klädskåpet blev tydligen jätteviktigt just idag också. Imorgon ska jag sitta i skolans bibliotek för att minimiera distraktionsfaktorn.

Under lördagens fest kom vi in på ett lustigt ämnde då jag blev informerad att jag är onormal. SK adet vara en nyhet kan man ju tycka, men just angående detta hade jag verkligen inte ansett mig vara onormal på nåt vis, tvärtom, mycket medelmåttligt normal. Ämnet vi, på nåt underlig vis, diskuterade var hur ofta man duschar. Jag möttes av ytters förvånade ansikten då jag tyckte att två tre duschar om dagen är ungefär medel. Max en var tydligen det normala. om inte varannan dag(!!!) jag trodde inte det var riktigt sant. Morgondusch, efter träningsdusch och kvällsduch är hör ofta till mina dagsrutiner. Oftast faller aningen den morgonen eller kvällen bort beroende på dags- och träningschema...men minst två gånger om dagen är helt klar mera regel än undatag. Det var konstigt att vara annorlunda gällande nåt som för mig är så självklart. Är det verkligen så konstigt? eller råkade jag hamna i en konstig grupp av människor?
Idag har jag föresten varit onormal och bara duschat EN gång. kanske jag blev påverkad.

4 kommentarer:

 1. Jag tror det är helt normalt att dusha 2ggr ifall man tränar, men om jag inte tränar så dushar jag nog bara en gång. 3ggr verkar lite väl mycket?

  SvaraRadera
 2. Haha! fler än två gånger brukar det nog inte bli för mig, en ifall jag inte har tränat den dagen. Men oroa dig inte linn, det finns mer onormala saker än att duscha för mycket!;)

  SvaraRadera
 3. Hej Linn!
  hehe, visste inte hela sanningen om dig..haha. Trots åren på rautalampi.
  Två gånger per dag skulle jag inte duscha. En gång får räcka:). Beror ju förstås på vad man gjort.
  Men duscha gör man väl så ofta man vill, int e du onormal för det. :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte det låter särskilt onormalt:) Själv duschar jag oftast två gånger om dagen, morgondusch är helt obligatoriskt, och efter träning så klart. Brukar dock inte ha någon särskild "kvällsdusch" om jag duschat efter träningen... Men att gå till skolan utan att duscha innan, det går bara inte. Och att gå en hel dag utan att duscha låter faktiskt lite - äckligt:-/

  SvaraRadera