torsdag 13 augusti 2009

Yoga, I´m back

Mitt yogande har varit nästintill icke existerande sedan slutet av maj. Det kändes minsann idag då jag prövade på gymets astanga-timme. Jag kände mig stel som en älg och klumpig som en flodhäst. Bortsett från det var det ett skönt sätt att börja dagen med yoga kl 7. Ledaren var helt ok. Han verkade väldigt duktig även om han hade ett snabbt tempo och talade rätt otydligt så att jag ofta missade delar av instruktionerna. Definitivt inget pass för nybörjare vilket både var rätt skönt samtdigt som min kropp kändes som en nybörjares idag. Det lär nog bli bättre småningon. Förhoppningsvis blir det yoga minst en gång till i veckan under hösten.

Annars är de bara jobb som gäller som vanligt. I helgen är jag faktiskt ledig vilket är en ovanlighet och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på(!) ..för det känns somom jag borde göra nåt som normala människor gör på helgerna. Vad gör normala människor? Det jag i och för sig b o r d e gör är att skriva på mitt arbete. Fick nyligen veta att nästa deadline antagligen är om typ 2 veckor- men om det finns det fortfarande ingen inormation någonstans på arcadas sidor och inte heller min handledare vet vad som gäller. Tjo. Om detta stämmer så lär jag inte bli färdig före julen. Bara ett år försenad.

Nu blir det powerwalk med hunden före det bär av till kvällsskift.

2 kommentarer:

  1. Härligt med morgonyoga :) och vad roligt att höra att du ha lite ledigt!! Minns du inte, det var ju den här helgen vi sku fara och checka in "Ilon talo" i Kokkola ;)

    SvaraRadera
  2. hah, justde de har jag tydligen förträngt :P Jag hörde dock att du drar upp till vasa (?)

    SvaraRadera