fredag 25 september 2009

drömhem i sikte

Äh, jag tappade bort tiden idag och hann inte iväg till brutal-träningen. Jag var så uppslukad av nyheterna vi fick på bank-mötet att jag var alldeles fastklistrad vid datorn i sökandet på lite dyrare lägenheter än jag kikat på tidigare. Bankens besked om storleksklassen på lånet de kan bevilja oss var väldigt mycket högre än vad vi tänkt oss. Känns superroligt att veta att vi faktiskt kommer ha möjlighet att köpa en fin lägenhet i ett trevligt område då även jag har jobb här.
Men före det lär jag lämna Helsingfors ett litet tag just för att jobba och införskaffa mig erfarenhet och bli lite mera ett med min yrkesroll. Mera om det snart.

På måndagen är det deadline för examensarbetet och jag väntar fortsättningsvis på svar gällande om jag borde göra några ändringar. Och ja, jag har skickat påminnelser.... Jag antar helt enkelt att det är färdigt nudå (?) känns lite som antiklimax faktiskt-att det hela på nåt vis bara rann ut i sanden åhär mot sltet då man egentligen borde jobba och stressa med de sista små grejerna.

2 kommentarer:

  1. Du hade ju otur med skorna, både med dem som gick sönder och de som var för små. Kunde eventuellt vara intresserad av skorna, vad är priset på dem? Såg att det nu blev så att du blir Jeppisbo ett tag, grattis till jobbet. Tråkigt förstås att du flyttar men du återvänder väl snart hoppas jag :) När flyttar du till Jeppis?

    SvaraRadera
  2. Jag flyttar till Jakobstad 19.10. Snart alltså! Skorna kostade 40€, kan genast gå ner med 25% till 30€. Jag kan tex ta med dem till yogan få får du se om du är intresserad. Helt basic svarta pumps med hög potential att var bekväma-om det är rätt storlek vill säga :P Jag prövade dem nyss igen och konstaterade att jag nog kan ha dem om jag riktigt vill, men antar att de mest kommer stå på hyllan trots allt :S Kommer tyvärr inte på yogan imorgon eftersom jag varken lyckats byta eller ge bort jobbturen :( jag tar med dem om tåv veckor (vilket blir min sista yoga före jag åker!!:(:( )

    SvaraRadera