onsdag 30 september 2009

om 20 dagar

Den närmaste 20 dagarna kommer jag att ha skrivit mognadsprov, jobbat 7 jobbskift, besökt London 5 dagar, firt 4månaders-bröllopsdag, presenterat mitt examensarbete, gått på teater 1 gång, flyttat en del av mina grejer till ett nytt tillfälligt hem, opponerat ett examensarbete, njutit av en ost och vinkväll, skött min pudel som ska opereras, rest upp till jakobstad två gånger (ner till Hesa en....), gått på en inflyttningsfest, börjt jobba som fysioterapeut....

Om 20 dagar bor jag och pudeln i Jakobstad och jobbar som fysioterpeut. Fram till julen till att börja med. Sen får vi se vad som händer. Och nej, jag och Frank separerar inte i ordets "rätta" bemärkelse. Vi blir dock särbo för ett tag framöver och jag kommer sakna honom enormt. Ibland måste man tänka långsiktigt och fokusera på de positiva delarna av ett knepigt beslut.

2 kommentarer:

 1. oj då.. du har riktigt fjong på! Grattis på 4månaders bröllopsdagen;)

  Vad man blir inspirerad att själv planera och vara jätte effektiv!:)

  Många soliga höstkramar, Malenami

  SvaraRadera
 2. Tack för gratulationerna! and right back at you! ;) hoppades ni firade på nåt mysigt vis. Själv firade vi genom att jag släpade omkring Frank på Oxford street och Harrods från morgon till kväll, fniss :)

  Gällande allt som är på gång kan jag erkänna att jag faktiskt inte planerar så mycket utan livet bara för med sig en massa och jag vill vara med på det mesta (på gott och ont). Jag tenderar bli stressad om det händer för mycket på samma gång och då blir blir även roliga saker stressfaktorer, så jobbar på att även prioritera tid för vila och till att göra ingenting eller det som faller mig in.

  Värmande kramar i höstrusket!

  SvaraRadera