söndag 14 februari 2010

Du är allt..

Största delen av helgen har spenderats på jobbet. Däremellan har jag hunnit umgås med vänner över ett glas vin, ätit den godaste fastlagsbullen ever (Bra bakat Mankko! :)) och haft lite intensiv kvalitetstid tillsammans med min fantastiska Frank. Även han har jobbat, och jobbar, i helgen så har inte hunnit spendera så mycket av denna kärlekens dag tillsammans.

På tal om kärlek så fick jag vara med på en vacker vigsel på arbetstid igår. Min tidigare kollega gifte sig och vi var ett litet gäng som åkte till kyrkan för att ta del av Deras stora dag. Jag var riktigt nervös före vackra, vackra K strålande vandrade in uppför altargången. Jag var nästan mera nervös än före min egen vigsel. Ännu mera känslosamt blev det då denna sång sjöngs efter att brudparet lovat älska varandra i nöd och lust:

http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA#watch-main-area

Denna sång sjöng vackra Petra med sin fantastiska röst under vår vigsel. Jag blev rörd under min egen vigsel, jag blev rörd igår och jag blir rörd nu.

Dock är jag en sån n00b att jag inte lyckas få in en ordentlig länk hit...:P

1 kommentar:

  1. Under vanliga Youtube URL:en finns "Embed" adressen. Kopiera den, skapa en ny post i bloggen och tryck på fliken "edit HTML". Klistra in adressen, publish post och simsalabim så syns videon direkt i ditt blogginlägg.

    SvaraRadera