torsdag 27 maj 2010

Svullo

Nu har jag cyklat till och från jobbet 2-4ggr i veckan under en dryg månads tid. Det innebär i praktiken drygt 33km/cykeldag. Från första början har jag försökt cykla med "låg växel taktik" för att få uthålliga muskler men försöka att undvika biff-ben. Jag har dock misslyckats. Prövade precis mina små J-lindeberg jeans (som jag bara kan använda då jag befinner mig i nedre kanten av min normala vikt) och lyckades knappt dra upp dem över låren, däremot satt de helt ok vid midjan. Suck. Skulle visa en bild om jag orkade.
Jag skulle så väldans gärna använda mina snygga jeans under helgen, men jag vågar nog inte ta risken att förstöra dem.
Nu ska jag ta mina lår och mina lyxproblem, slänga upp dem i soffan och kika film.

2 kommentarer:

  1. men Linn du har ju världens mest superslimmade ben som vem som helst sku vilja ha. Glömde säga att jag tyckte du såg så otroligt tränad ut då ni var här och hälsa på. Lite för smal oxå tyckte jag. DU måste se till att äta så du int försvinner ;)
    h. Y

    SvaraRadera
  2. Hah, superslimmade ben har jag knappast, men åtminstonde starka :) Efter att jag skrev förra blogginlägget så kom jag på att jag ju faktiskt inte har besvärats av skador på ett bra tag och insåg igen att jag definitivt hellre har grova muskulösa ben, slipper skador och smärtor än smala ben och smärta och värk i knäna.

    SvaraRadera