måndag 16 augusti 2010

Semestern som kom och for

Jag har firat 10 dagar av ledighet. Imorgon är det jobb som gäller igen. Det känns relativt okej även om jag samtidigt mycket gärna skulle ha minst 10 lediga dagar till. Betalda. Tyvärr har jag inte råd med mera obetalt ledigt i detta skede så jag tackar för den tid som varit.

Sammanfattningsvis har jag hunnit fira Daniela och Magnus fina bröllop, varit ute på villa x2, njutit av livet på landet, ätit hallon och jordgubbar direkt från buskarna, träffat kära vänner, söndrat mina favortiskor, kört bil (det var minst ett halft år sedan senast), druckit en hel del kaffe under bar himmel, plockat blåbär, badat i havet, fått ungefär en miljon myggbett, badat bastu otaliga gånger, träffat ytterligare vänner och bekanta, ätit den godaste abborren hittills i mitt liv, ätit paj (hallon, blåbär och äppel) typ 5 gånger + en hel del andra godsaker mer eller mindre varje dag, varit på EN löplänk (den dock 15km), åkt berg-och dalbana, ranttat mellan Nykarleby, Purmo, Karleby, Molpe Jakobstad, Larsmo, Lepplax, Vasa och Helsingfors. Det torde väl sammanfatta de senaste 10 dagarna något sånär.

Imorgon inleds alltså vardagen med blandade känslor. Som tur drar vi iväg till spanien om några veckor så nog ska man väl orka med långa jobbdagar ett tag igen. Det sköna med vardgagen, för man ska väl försöka tänka positivt, är dock att komma igång med hälsosammare motions- och matvanor igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar