fredag 22 oktober 2010

miniloma

Jag har njutit av två underbart sköna lediga dagar och två har jag ännu framför mig. Hunnit yoga, jogga, promenera ovanligt många långa promenader med hunden, sovit länge, läst tidningen i lugn och ro... vardagslyx!
Idag har jag och Frank haft sällsynt kvalitetstid, strosar på stan och shoppat smått och gott. Bland annat, efter mycket sökande, en jacka till mig. Jag går rätt sällan in till H&M men då jag sprang in via för att hämta billiga fingervantar så såg jag en trevlig, enkel jacka i rätt längd och den rätta blåa fägen jag sökt. Dessutom var den billig och sitter bra så jag slog till.


Vi besökte även trevliga butiken crema och blev inspirerade att köpa oss en espressomaskin. Åt lunch på stockmann och shoppade smått och gott på delikatessen.
Efter att fått en kick och städat hushållet ska jag nu plocka fram delikatesserna, en kall drink, krypa upp i soffan och se på Idol.

Imorgon ska vi på ashtangayogakurs. Ja, jag har tvingat med Frank. Det lär bli intressant.

2 kommentarer:

  1. Jag hörde av Anssi att ni hälsat på idag! Roligt att ni gjorde det - synd bara att jag inte var på plats då.. men hoppas ni fick en kopp kaffe eller något!

    Välkommen åter :)

    SvaraRadera
  2. Jo, kaffe fick vi- det godaste kaffe vi druckit på länge! vi lär nog dyka upp i butiken igen :)

    SvaraRadera