tisdag 1 mars 2011

Inredningsdrömmar

Eftersom vi kommer att flytta till vårt nya hem under våren så tillbringar jag en hel del tid med att surfa runt på inredningsbloggar och blir inspirerad. Denn stol/fåtölj skulle mycket gärna få flytta hem till oss.

7 kommentarer:

 1. Jag hittade några förmånliga och snygga...

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90126571

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90074591

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40117767

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S59856171

  SvaraRadera
 2. Samma danska designer som hos dina favoritmatstolar, Myran :) Men säkert 3 gånger dyrare...

  SvaraRadera
 3. Ja, jag har tydligen blivit biten av Arne Jacobsen. Jag insåg faktiskt inte att det var hans design före du skrev det. Jag vågar inte ens kolla upp priset..:P

  SvaraRadera
 4. 500-600 euro, tyckte jag mig se. Läder troligen ännu dyrare. Menmen, kanske man kan köpa EN designstol om man känner att man kommer att älska den livet ut. Typ :P Isåfall är köpet både ekologiskt (inget slit och släng) och i slutändan troligen även ekonomiskt... Bara att börja övertala Frank alltså!

  SvaraRadera
 5. Eller nä, den var nog betydligt dyrare än vad jag skrev tidigare. Man får en begagnad från Blocket för 16 000 kr, alltså cirka 1600 euro, väl. Huh!

  SvaraRadera
 6. Hui! jo, det lär inte bli precis den stolen men inspiration är ju alltid roligt. Tack Petra för budget-tipsen! de är funkar lite bättre med tanke på vår budget.
  Visst vorde det roligt att investera i nåt/några äkta designmöbler som man kan ha i många år framöver..får se vad ekonomin tillåter. Man skulle ju ändp gärna ha några andra möbler i vardagsrummet än BARA denna stol ;)

  SvaraRadera
 7. Haha. Helst har man ju mer än en stol, jo! :P

  SvaraRadera