torsdag 3 mars 2011

Roliga Torsdag

Idag har jag tillbringat eftermiddagen och kvällen med mina trevliga och tokiga arbetskompisar. Efter arbetsdagen besökte vi Naturhistoriska museet vilket var otroligt intressant. De har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med renoveringen. Jag tycker att ni alla ska besöka det. Det kostar bara några fjuttiga euron och på torsdagar efter kl 16 är det t o m gratis. En och en halv timme var inte nog för mig utan jag planerar besöka det igen inom kort.

Vi fortsatte till Leonardo där vi åt gott, jag satsade på grillad getostsallad (surprisesurprise), drack lite vin och skrattade mycket. Oj så glad jag är över mina fem fina jobbkompisar som bidrar till att jag trivs så bra på jobbet.
Idag hade jag massor med fina fototillfällen men jag glömde kameran hemma på morgonen :( Jag har tydligen inte vant mig vid att jag har en ny fin kamera. Jag ska inom kort köpa en kameraväska och därefter ska den minsann inte glömmas flera gånger.

1 kommentar:

 1. Kolla http://www.cyberphoto.fi/
  Kameralaukut / Zoom
  Där finns många modeller med bilder.
  Köpte min från Clas ohlson för runt 40€ som jag använder när jag är på promenad.
  Kolla så att den är hård och vadderad varvet runt, och så ska den ha tre "fickor" i bottnet. När du sätter kameran i väskan så är det med objektivet ned i mittersta fickan, i sidofickorna kan du ha extra objektiv eller putsdukar.

  SvaraRadera