måndag 24 oktober 2011

Utmana ödet?

Sitter med min kalender och funderar lite på planerna för hösten och vintern. Den stora frågan just nu är, ska jag våga mig upp till österbotten för att fira jul. Jag kommer alltså vara i vecka 36+0 på julafton. Tror ni det är att utmana ödet lite väl mycket?

4 kommentarer:

 1. Man kan alltid planera, sen blir det ju inte alltid som man tänkt sig... Så, ett tips är: Bind inte upp dig, gör planer så att de går att ändra.
  Själv hade jag som plan att den 15e maj 2010 gå på stand up. Väntade dock instinktivt med att köpa biljetter vilket ju var tur då tösan tittade ut 11e maj... en timme in på vecka 36 var det.

  SvaraRadera
 2. Planera på bara å så sir du hu du/ni mår då de böri närma sej att resa iväg. Å de går ju att föda i Kokkola å om de behövs =)

  SvaraRadera
 3. jes du utmanar definitivt ödet.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag börjar nog känna mer och mer som att det kanske inte är så vettigt. Visst kan man föda i kokkola också men jag VILL inte. Eller, det viktigaste för mig är att få komma hem till egna hemmet sen så fort som möjligt vilket vore avsevärt knepigare om lillskruttan skulle få för sig att anlända i österbotten.

  SvaraRadera