måndag 24 oktober 2011

Nåt nytt

I fredags skulle jag köpa mig lite nya kläder. Efter första butiken, första varvet i provrummet, var jag redan nedslagen och tyckte inte alls att det var roligt att köpa kläder. Sist och slutligen kom jag hem med ett plagg, denna tunika. Samt ett bälte.
Jag är urusel på att shoppa.Magen den växer och växer. Som den ju bör. Nu har vi kört in i tredje trimestern, rättare bestämt vecka 27+2 idag.

11 kommentarer:

 1. super fin tunika- var hitta du den? ja köpte förra veckan en liknande svart- men de känns super jobbit att hitta nåt kiva att ha på sig ;)

  SvaraRadera
 2. Jag köpte den faktiskt från only. "Faktsikt" skriver jag för att jag sällan ens går in till den butiken nuförtiden. Den är alltså en helt vanlig tunika, ingen mamma-modell. Eventuellt kanske jag kan ha den efter graviditeten också om den inte blir för uttänjd.

  SvaraRadera
 3. fina fina magen och fina fina linn <3
  är någon från hfors på väg upp till vasa inom snar framtid, eller alternativt, någon på väg ner till hfors, som ni känner, så kunde jag ju sätta undan ett par eller två fake-uggs åt dig?! strlk? färg?

  SvaraRadera
 4. Jättefin tunika! Du såg så fräsch ut idag :)

  SvaraRadera
 5. Maria, jag blev riktigt sugen nu. Tror det kunde vara perfekta mot slutet av graviditeten :) svara i ditt kommentarsfält.

  Sanna, tack! det var ju roligt att höra :) Vi fick lite brådis iväg eftersom parkeringstiden gick ut 17.35 och jag kom först sen på att jag ju inte kommer se dig mera på tisdagar- men jag kan ju önska dig lycka till här istället (även om det känns som ett litet lustigt forum att göra det). Hoppas vi ses sen med småttingarna! :)

  SvaraRadera
 6. dom väger ju visserligen inte mycket, borde int bli så himla dyrt att skicka ner heller. mät din fot och skicka cm-mått åt mig, har själv vanligtvis 38, men testa skorna och tyckte 39 var bättre.

  SvaraRadera
 7. ps. jag kan ta mobilfoto imoron o skicka åt dig?

  SvaraRadera
 8. Jo jag kommer inte att gå tredje kursen så vi kommer inte att ses på tisdagar längre. Sku vara roligt att komma med på en efterträff sen så kanske vi ses med småttorna i mars/april :)

  SvaraRadera
 9. ok, skickar bild imorgon. men tänk om dina fötter blir som emmas?! ;) då kan du behöva större strlk...

  SvaraRadera