söndag 23 oktober 2011

the Vagn!Det blev ingendera av vagnarna jag skrev om senast utan en Britax Vigour 3+. En stor orsak till beslutet är att vi får/får använda flera av systers delar till denna vagn och var endast tvugna att köpa "hjuldelen" (själva runkon). Den köpte vi precis via huuto så nu har vi den, den hårda liggdelen, sittdelen och bilstol i en och samma vagn. Ännu återstår det att köpa mjuklift samt regnskydd.
Vagnen är liten och smidig men lär även vara riktigt behändig i lite mer utmanande terräng då hjulen är relativt stora och framhjulet går att låsa.Nu ska jag fortsätta finkamma huuto efter den perfekta babysittern.

2 kommentarer:

  1. va bra vagnval- vi har samma vagn vi får låna av våra vänner :) min väns var vagn de e sa att den funkar super bra :D vi ska å bara köpa bilstolen till :D

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att höra att flera varit nöjda med den! Vi ska som sagt köpa en mjuklift till så att vi kan lämna vagnen nere i vagnförrådet och inte behöver ta upp den till lägenheten. Det känns otroligt skönt att ha vagnrumban på det torra, nu kan jag börja fokusera på allt annat vi ska införskaffa före babyn kommer.

    SvaraRadera