söndag 6 november 2011

Söndagsstatus

Söndag betyder normalt gym och bastu på kvällskvisten. Min SI-led + ländrygg ( ja, nu har den tydligen också börjat bråka, antagligen pga spänningar och försök till kompensation av att haft ont i "fogarna" så länge.) Så jag får lov att hoppa över gymmet idag eftersom även mindre extension av ryggen gör ont.
Istället tänkte jag försöka få upp humöret med hjälp av shopping här. Några behån ska klickas hem bara jag kommer fram till vilken storlek man borde införskaffa. Inte det enklaste då det ju lär ske ytterligare förändring efter att lillen kommit...
Sen funderar jag hårt på att eventuellt köpa en gördel. Har nån erfarenhet? är det ytterligare en onödig grej att införskaffa eller hjälper det verkligen kroppens återhämtning?

3 kommentarer:

 1. sv. jo, jewel är en sån hund som blir väldigt rädd när hon är kopplad om en annan hund kommer för fort fram, hon känner säkert sig osäker när hon är så liten och vet att hon inte slipper att springa undan...
  den här gubben gjorde ju inga som helst antydningar på att kalla tillbaka sin hund när den sprang över vägen, hade ingen koll på var hunden var när den la sig ner och väntade på oss osv osv osv.
  och så finns det inget man kan göra åt saken :(

  SvaraRadera
 2. Gördlar gör ju inget annat än håller ihop slafset sen när bebisen är ut. Eftersom de hjälper till att stöda bålen så finns det vissa som menar att de till och med stjälper istället för hjälper när det kommer till bålmuskulaturens återhämtning efter förlossningen i och med att man själv inte behöver "hålla upp sig". Skit i det, säger jag. Gällande behåstorlek så är det väl vanligast att brösten är samma storlek som i tredje trimestern efter att mjölkproduktionen stabiliseras. Det stämde iallafall för mig. Första veckorna var de dock någonting heeeeelt utöver det normala...!

  SvaraRadera
 3. Hm, jag är lite tudelad gällande det fär med gördel för jag kan också tänka som så att om man har nåt som spänner åt kring mag och rygg så påminner det en att aktivera musklerna. Jag ska ännu fundera på saken. Jag köpte nu en bh som torde funka genast i början även om brösten sväller. Så nu har jag iallfall NÅT att ta med till BB och ha precis i början och så köper jag flera sedan då jag vet hur brösten börjar bete sig.

  SvaraRadera