torsdag 12 januari 2012

Nie dagar?

De ringde precis från hvc och sa att hälsovårdaren är sjuk. Vill jag ha en ny tid nästa vecka eller vill jag gå till nån annan imorgon? Självklart vill jag gå till nån annan för jag har ju sett fram emot att få lyssna på lilla hjärtat igen. Nästa vecka hoppas jag dessutom att hon är ute! men det tror jag samtidigt inte. Inget tyder på att hon kommer behaga komma ut på ett bra tag ännu- bortsett från att det står 9 dagar på babytickern.

8 kommentarer:

  1. Hon kommer på torsdag, det har jag bestämt med henne :)

    SvaraRadera
  2. Nu 1000:an är det vadslagning! Jag tror på babyn kommer 2 dagar efter beräknat datum. Jag tror dessutom att det är en pojke (ul har visat fel :)) /Jonna

    SvaraRadera
  3. Jag hoppas på tordag 19:e men tror mera på att det går över tiden. Lustigt det där med att du, Jonna, tror att det är en pojke. Jag var nämligen till jobbet en sväng och hälsade på i tisdags och där var det ett par andra som också trodde samma sak- att det nog är en pojke trots allt. Det är ju faktiskt inte omöjligt så det blir spännande att se om det var en felbedömning av ul. Lika välkommen är ju babyn ändå oavsett kön :)

    SvaraRadera
  4. Jag tror på fredag 20:e (natten till lördag).
    Ni har konstaterat att:
    "jaa, det lär nog ta en dag eller två"
    Ni borstar tänderna och går och lägger er.
    kl.02.00 får ni hoppa upp och fara iväg till sjukhuset.

    SvaraRadera
  5. Vem vet, det kan smälla till närsom ;)

    SvaraRadera
  6. Hehe, jag hoppas dock det inte smäller så mycket ;)
    Men Toscha, då gissar du ju på det beräknade datumet- åker vi in natten till lördagen så blir det ju 21:a: Du tror alltå på en punktlig typ :)
    Som sagt, jag tror det går över en vecka minst. Hoppas jag har fel.

    SvaraRadera
  7. okaj, jag trodde 19:e var beräknat.
    men, jag håller kvar min spådom.

    SvaraRadera
  8. Jag tror att hon måst sättas igång, 10 dagar efter beräknat....näää int vet jag, men kanske 8-9 dagar efter beräknat kommer hon :)

    SvaraRadera