måndag 5 mars 2012

Agnes och Cafu

Vår snart 6-åriga pudel Cafu har länge varit lite av en bebis i bemärkelsen att han fått massor med uppmärksamhet. Lite spännande var det före Agnes kom till världen, hur skulle han reagera? Nu efter 5 veckor kan vi konstatera att det gått över förväntan- och då förväntade vi oss att det skulle gå bra. Cafu är lite nyfiken men försiktig med Agnes. Han vet numera att han inte får slicka Agnes i ansiktet även om det ibland är svårt att låta bli.


Cafu och Agnes första möte såg ut så här
Lite svårt är det att hålla sig från hennes lekmatta och leksaker....
Cafu vill fortsättningsvis gärna vara med där det händer..Cafu var tidigare en riktig sänghund och smet oftast upp i sängen om natten även om vi, på lite senare dagar, försökt lära honom att sova i sin egen bädd. Numera kommer han inte upp i sängen utan att det är på vårt initiativ och denna förändring har skett nästintill automatiskt.
Utomhus går han duktigt vid sidan av vagnen som om han inte gjort annat och dessutom är han ännu lydigare och lyhörd utomhus.

Vi är med andra ord ännu en gång mycket nöjda med vår hund.

3 kommentarer:

  1. alltså hjälp linn vad agnes vuxit, sötis. Bara jag hinner hem från tyskland så plingar vi på dörren. Vill hälsa och snusa på lillan innan hon blir vuxen :)

    Ha en fin dag, vi hörs o ses. KRAM till er!

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Hon är så supersöt er lilla tjej! :)

    SvaraRadera